Seznam článků

Podle Charlese Hoskinsona se Cardano stane vedoucí globální kryptoměnou - Překoná ADA Bitcoin či Ethereum?

cardano-long-term-prediction-price.jpeg

Zakladatel Cardano, Charles Hoskinson, odvážně předpověděl, že ADA, nativní token blockchainu Cardano, je připraven sesadit z trůnu současných kryptoměnových gigantů, Bitcoin a Ethereum. Zároveň se hodnota ADA za poslední měsíc propadla o 15,2 % vůči USD. Proč je pak Hoskinson tak silně přesvědčen o tom, že se stane "největší kryptoměnou na světě"?

Cardano (ADA), jeden z předních proof-of-stake (PoS) blockchainových protokolů Layer 1, zaznamenal za posledních 24 hodin mírný nárůst své ceny, přičemž stále zaostává za většinou svých konkurentů v tomto odvětví. Toto zaostávání je způsobeno ztrátami, které ADA utrpěla za poslední měsíc – hodnota tokenu oproti USD klesla za poslední měsíc o 15,2 %. Aktuálně se tak Cardano nachází na 7. městě v žebříčku, která řadí kryptoměny podle tržní kapitalizace, a pokud jde o celkovou uzamčenou hodnotu v jejím DeFi ekosystému, tak se umístila na 14.

Z čeho vychází přesvědčení Hoskinsona?

Na nedávné blockchainové akci Rare Evo se Charles Hoskinson, spoluzakladatel Etherea a zakladatel Cardana, podělil o své myšlenky o ADA. Očekává, že ADA nakonec předčí Bitcoin (BTC) a Ethereum (ETH) tím, že se vyšplhá na vrchol celosvětového žebříčku krypto aktiv.

Cardano je od svého vzniku známé jako projekt založený na inovacích a odhodlání razit cestu směrem k decentralizované digitální budoucnosti. Výjimečným rysem platformy je její rozhodný závazek k fungování on-chain – složitému decentralizovanému rozhodovacímu procesu, který aktivně zapojuje komunitu platformy. I díky těmto vlastnostem má Cardano podle Hoskinsona potenciál se stát víc než jen kryptoměnou. Představuje si ji jako základ nové digitální říše, kde funguje důvěra a integrita je neodmyslitelnou součástí.

Číst více:

https://www.kryptonovinky.sk/kryptonovinky-31-8-bude-cardano-jednotkou-binance-sa-crta-dalsi-problem/ https://bitcoinist.com/will-cardano-surpass-bitcoin-and-ethereum/ https://news.bitcoin.com/charles-hoskinson-asserts-cardano-will-surpass-all-envisioning-ada-as-the-leading-global-cryptocurrency/ https://u.today/cardano-ada-eyes-rare-prize-as-it-boycotts-recent-bull-run

This website uses cookies to improve web browsing experience and to provide usefull features. More about cookies