Seznam článků

Co je Millionero a jak může pomoci začátečníkům ve světě kryptoměn?

Introducing_Millionero_a_Crypto_Exchange_Designed_Specifically-2.jpg

V dnešní době je na trhu opravdu obrovské množství brokerů a investičních poradenství. Jako začátečník se mezi tolika nabídkami dokážeme velmi snadno ztratit, hlavně pokud nevíme, jakých kritérií si všímat. A když už si nějakou tu platformu pro investování vybereme, můžeme mít problém se v ní zorientovat a pochopit celý proces obchodování.

Naštěstí jsou platformy, které se zaměřují právě na tyto případy a jednou z nich je Millionero, která se pyšní tím, že je přátelská k začátečníkům.

Jako Millionero dokáže pomoci nováčkům

Na nedávné akci AIBC Asia 2023, která se konala na Filipínách, se Millionero ukázalo jako jedna z nejrychleji rostoucích krypto burz. Konkrétně společnost byla oceněna prestižní cenou „Začátečnická burza roku“.

A není to jen tak – Millionero poskytuje začátečníkům v obchodování s kryptoměnami nejen jednoduché a přijatelné uživatelské prostředí, ale také rozsáhlou pomoc při zadávání obchodů a nástroje na maximalizaci zisků.

K tomu, abychom začali obchodovat s Millionero, nepotřebujeme hluboké odborné znalosti v oblasti investování. Stačí jen vybrat obchodní pár, rozhodnout se pro nákup nebo prodej a zvolit si dlouhý nebo krátký přístup na základě trvání obchodu. Výchozí páka je nastavena na minimální hodnotu 3x, takže nováčci mohou na začátku obchodovat jen s velmi nízkým rizikem.

Millionero Perpetual Max

Obchodní funkce společnosti Millionero zahrnují něco, co se nazývá Perpetual MAX, což nám umožňuje obchodovat až 100násobkem částky naší počáteční investice. To zvyšuje kupní sílu a dláždí cestu k vyšším výdělkům, protože můžeme lépe využít změn na trhu. Samozřejmě, jelikož se jedná o finanční páku, společnost nedoporučuje využívat tuto funkci dříve, než se seznámíme s příslušnými riziky.

Na rozdíl od většiny obchodních platforem, které jako kolaterály pro obchody drží USD nebo USDT, Millionero umožňuje použití jakékoli kryptoměny jako obchodního kolaterálu. To znamená, že svá digitální aktiva nemusíme před obchodováním s perpetuály prodávat.

Program doporučení od Millionero

I když možná ještě nejsme profesionálními obchodníky, stále můžeme vydělat značný pasivní příjem, když s pomocí programu doporučení Millionero obchodují i naši přátelé. Po registraci na platformě obdržíme doporučující kód, který můžeme sdílet se svými přáteli obchodujícími s kryptoměnami a vydělat tak na každém jejich obchodě. To znamená, že pokud pozveme své známé do Millionero, můžeme v podstatě pasivně vydělat pokaždé, když obchodují, bez horního limitu.

Copy Trading

Millionero také nabízí funkci Copy Trading, která umožňuje nováčkům sledovat nebo kopírovat profesionální obchodníky a odrážet jejich strategie pro potenciální ziskové investice. Stačí si vybrat z portfolií obchodníků, nastavit rizikový faktor a počkat, až se začnou provádět kopírované obchody.

Číst dále:

https://www.millionero.com/ https://www.kryptonovinky.sk/ako-vam-millionero-moze-pomoct-maximalizovat-zisky-z-kryptomien-ako-novacikovi/ https://thenewscrypto.com/top-5-reasons-why-millionero-is-the-ideal-platform-for-beginner-traders/ https://www.tradingview.com/news/coinedition:aa41e17a1094b:0-introducing-millionero-a-crypto-exchange-designed-specifically-for-beginners/

Tato webová stránka používá cookies ke zlepšení prohlížení webu a poskytování dalších funkcí. Více o cookies